Kunnen we helpen?

Inzetbaar: inkomen en zorg gecombineerd

Het kan van de ene op de andere dag zomaar gebeuren: één van je werknemers valt voor langere tijd uit door ziekte of een ongeval. Je voelt je als werkgever betrokken bij je werknemer en zijn gezin, maar je denkt ook aan de zaak. Er moet van alles geregeld worden. Want je wilt natuurlijk wel dezelfde kwaliteit blijven leveren aan je klanten. Een vervanger kost geld, terwijl je ook het salaris van je werknemer moet doorbetalen.

Kortom, een hoop regelwerk en gedoe. Zou het ook anders kunnen? Zodat jij je kunt blijven focussen op het runnen van je zaak. Met Inzetbaar van Aevitae verzeker jij je op een manier die beter aansluit bij jouw behoeftes en die van je werknemers.

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Hoe kan Inzetbaar jou helpen?

De continuïteit van jouw organisatie is belangrijk. Daarom heeft Inzetbaar de dienstverlening van meerdere verzekeraars, arbodiensten en zorgverleners afgestemd op de echte behoeftes van werkgevers en werknemers. Want hoe fijn zou het zijn als je jouw werknemers hulp kunt bieden als het even niet zo goed gaat. Door een ziekte, een ongeval of problemen thuis. Met Inzetbaar helpen wij jou om de continuïteit van jouw organisatie te waarborgen. Ook in zwaar weer. Dit is Inzetbaar in één oogopslag!

Persoonlijke begeleiding door een casemanager
Regres bij aansprakelijkheid
Verzuimverzekering

Meer weten over Inzetbaar? Bekijk de video.

 

Meer weten over Inzetbaar?

Weet je niet zeker of je deze verzekering nodig hebt? Of heb je een andere vraag over Inzetbaar? Onze afdeling Inkomensverzekeringen vertelt je er graag alles over.

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Daniella
Gijs
Kim
Razaw