Kunnen we helpen?

Over Aevitae

Mensen maken een organisatie. Zij zijn tegelijkertijd het sterkste onderdeel van een organisatie én het kwetsbaarste. Als werkgever probeer je je werknemers inzetbaar te houden. Dat is vaak een uitdaging. Zo kan het ontbreken aan de expertise en de tijd om zelf gezond gedrag en veerkracht te stimuleren. Of om te bepalen wat de juiste verzekering is voor jou en je werknemers. Stapels papier en wachttijden kunnen re-integratietrajecten bemoeilijken. Werkgevers en werknemers krijgen hierbij niet altijd de beste hulp.

Aevitae reikt écht de helpende hand. Omdat ondernemen ook in ons eigen DNA zit, weten wij hoe belangrijk jouw mensen voor je zijn. Onze dienstverlening is geen standaardpakket, met standaard procedures en standaard contactmomenten. Wij luisteren, denken mee, combineren oplossingen en leggen de verbindingen die nodig zijn om joú als werkgever te ontzorgen en joúw werknemers te helpen. Wij bieden een combinatie van diensten op maat via één loket.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zien we het als onze taak om werkgevers en werknemers te inspireren en gezond gedrag te bevorderen, met praktische handreikingen. We vertalen onze kennis, inzichten en data-analyses naar preventieve gezondheidsprogramma’s en effectieve interventies. Want mensen kunnen op allerlei manieren invloed uitoefenen op hun gezondheid. Een goede zorgverzekering is hierbij van belang. In het woud van mogelijkheden bieden wij hulp. En is jouw medewerker (tijdelijk) niet inzetbaar? Dan ondersteunen wij jou bij je verzuimvraagstukken. Omdat verzuim maatwerk is. In de tussentijd geven onze inkomensverzekeringen je de ruimte om jouw bedrijf door te laten draaien.

Bij Aevitae geloven we dat we écht kunnen helpen bij de zaken waar je ’s nachts wakker van ligt, door een stap extra te zetten. Wij hebben aandacht voor jou en je mensen. Daarmee maken wij het verschil.

Over fitte en gezonde extra’s

Een goede zorgverzekering afsluiten speelt een grote rol in de gezondheid van jouw mensen. Wanneer zij zorg nodig hebben, staan wij voor hen klaar! Maar we hopen vooral ook dat we hen kunnen ondersteunen in het fit en veerkrachtig zijn en blijven. Zodat zij lekker in hun vel zitten. Als klant van Aevitae profiteren jouw werknemers van:

  • Veel voordelen op producten en diensten die bijdragen aan jouw welzijn
  • Gratis toegang tot ons vitaliteitsplatform met tips & tricks: Aevitaal
  • Leuke preventietools voor meer ontspanning en minder stress:

Over diversiteit en inclusiviteit

Bij Aevitae heten we iedereen van harte welkom. Zonder hierbij te kijken naar iemands afkomst, cultuur, leeftijd, geslacht of gezondheid. Dit geldt zowel voor het accepteren van onze klanten als voor het solliciteren bij onze organisatie. Wij vinden het belangrijk om respect voor elkaar te hebben en gelijkwaardig met elkaar om te gaan.

Over maatschappelijke betrokkenheid

Naast oog voor het klimaat en verduurzamen voelen wij ons ook betrokken bij de mensen om ons heen. Elk jaar met Kerst houden wij een actie voor een goed doel die wij een warm hart toedragen. Afgelopen december hebben wij ons ingezet voor Het vergeten kind. Onze medewerkers, zakelijke relaties en ook onze klanten hebben hier allemaal een steentje aan bijgedragen. Wil jij ook nog doneren of de reacties bekijken? Bezoek hier de actiepagina. Met dank aan deze donaties kunnen kwetsbare kinderen weer even kind zijn.