Kunnen we helpen?

Zoek jouw zorgverlener

Heb je zorg nodig, dan is het fijn als je snel en gemakkelijk een zorgverlener vindt. Het liefst bij jou in de buurt. In onze Zorgzoeker vind je alle zorgverleners waarmee wij afspraken hebben gemaakt. Bijvoorbeeld afspraken over de prijs en vooral over de kwaliteit van de zorg.

Kies je voor een zorgverlener zonder contract, dan betaal je in de meeste gevallen een deel van de kosten zelf. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van jouw basisverzekering.

In 2023 zijn alle apotheken en alle huisartsen in Nederland voor alle basisverzekeringen beschikbaar. 

Ziekenhuiszorg

Bij sommige ziekenhuizen staat in de Zorgzoeker dat de contractbesprekingen nog lopen. Toch kun je met de volgende basisverzekeringen in 2023 naar alle ziekenhuizen en krijg je de zorg 100% vergoed:

  • Natura
  • Bewust Verzekerd Natura
  • Restitutie
  • Bewust Verzekerd Restitutie

Let op: je betaalt wel het eigen risico.

Met de Basisverzekering Natura Select kun je in 2023 naar een select aantal ziekenhuizen. Je krijgt alleen in de gecontracteerde ziekenhuizen alle behandelingen 100% vergoed.  Spoedeisende hulp en bevallingen krijg je in alle ziekenhuizen vergoed. Je betaalt wel altijd het eigen risico.

Online hulpmiddelen

Bij de Basisverzekering Natura Select zijn voor een aantal hulpmiddelen een beperkt aantal zorgverleners gecontracteerd. Deze hulpmiddelen krijg je alleen 100% vergoed als je deze online bestelt bij speciaal hiervoor gecontracteerde leveranciers.


Wijkverpleging en GGZ

Voor wijkverpleging en GGZ lopen op dit moment nog een aantal contractbesprekingen. Wij verwachten deze besprekingen op korte termijn positief af te ronden. In de tussentijd kun je gewoon naar zorgverleners toe waar de contractbesprekingen nog mee lopen. De lopende contractbesprekingen hebben geen invloed op de vergoeding van jouw zorg. Alle actuele informatie vind je terug in onze Zorgzoeker. Wij werken deze informatie dagelijks bij.

Heeft de zorgverlener van jouw keuze geen contract afgesloten voor dit jaar? Kijk dan op onze pagina (Niet) gecontracteerde zorg na wat dit voor jou betekent.


Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over jouw zorgverzekering automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort onze eerste nieuwsbrief en informatie over ons aanbod voor 2023. Dit aanbod kun je vanaf 15 november vinden op aanvragen.aevitae.com!