Kunnen we helpen?

Jouw collectieve zorgverzekering bij Aevitae

Korting op jouw zorgverzekering? Voor jou én je gezin. Dat kan! Via jouw werkgever of tussenpersoon kun je vaak een collectieve verzekering bij ons afsluiten. En omdat de verzekering voor een grote groep geldt, kunnen wij je naast collectieve kortingen ook ruimere vergoedingen en vele extra's bieden. Niet gek dus dat twee op de drie Nederlanders momenteel collectief verzekerd is.

Zoek jouw collectiviteit en vind je voordeel

Ben jij een werkgever?
Wij geloven dat verzekeren om mensen gaat. Ons ideaal is een organisatie met tevreden werknemers. Zij ervaren meer werkplezier en zijn gemotiveerd om samen jouw ambitie te verwezenlijken. Bovendien geven wij je waardevolle inzichten in bedrijfsrisico's en helpen je bij het voorkomen van verzuim.

Vraag een offerte aan

Voordelen collectieve zorgverzekering

Met een collectieve zorgverzekering bij Aevitae profiteer je van allerlei voordelen. Naast een mooie collectiviteitskorting voor jou én je gezin, krijg je vele extra's voor een gezonde leefstijl. Samen met jouw werkgever maken wij afspraken over ruimere vergoedingen en hebben wij veel aandacht voor preventie. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat jij fit en veerkrachtig aan het werk blijft.

Goede en tijdige zorg

Je zult nooit voor een dichte deur staan bij je ziekenhuis, omdat wij niet werken met zorgplafonds. En moet je lang wachten op een behandeling? Wij regelen wachtlijstbemiddeling, zonder kosten!

Bekijk alle voordelen

Gezond werken & leven

 Wij denken mee over hoe jij gezond & vitaal blijft. Van een preventiebudget en een cursus Mindfulness in de aanvullende verzekeringen tot aan webinars en praktische tips op ons vitaliteitsportaal Aevitaal.

Ga naar Aevitaal

Overstappen naar Aevitae

Overstappen is een eitje met onze gratis overstapservice! Wist je dat we iedereen accepteren en je ook nog 14 dagen bedenktijd geven? Meer weten over het gemak van onze overstapservice?

Lees het hier!


Wat zeggen klanten over ons?

"Nu een paar jaar verzekerd via mijn werkgever en alles loopt soepel. Declaraties kun je makkelijk indienen en worden snel uitbetaald, vriendelijke medewerkers, echt top!"

Kevin - klant bij Aevitae (Zorgwijzer, 12 oktober 2021)

"Als we een probleem hebben staat de klantenservice altijd voor ons klaar en denken op een oplossingsgerichte manier mee.
Prima zorgverzekering!"

Janet - klant bij Aevitae (Zorgwijzer, 6 november 2020)

''Nooit geen probleem gehad, prima zorgverzekeraar altijd vriendelijk en ze willen je met alles helpen.''

Douwe - klant bij Aevitae (Google reviews, 19 februari 2021)

Lees meer beoordelingen

Wij helpen je graag verder

Heb je vragen? Veel antwoorden vind je bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Service & contact
Pascal
Danny
Bart
Tom

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over jouw zorgverzekering automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort onze eerste nieuwsbrief en informatie over ons aanbod voor 2023. Dit aanbod kun je vanaf 15 november vinden op aanvragen.aevitae.com!