Kunnen we helpen?

Zorgkosten declareren

Wil je een nota declareren? Dat kan op verschillende manieren:

  Online

Snel en makkelijk declareren in 3 stappen?

Scan jouw nota, log in op Mijn Aevitae en declareer je zorgkosten!

  Mobiel

Heb je Mijn Aevitae al geïnstalleerd als webapp op je mobiele apparaat? Zo kun je altijd en overal jouw declaraties indienen.

Selecteer een bestand op je apparaat of maak een foto van jouw nota en dien deze in.

  Per post

Vul een declaratieformulier in, voeg de originele nota toe en stuur deze naar ons op. Je kunt dit versturen via ons contactformulier of per post in één envelop naar:

Aevitae B.V.
Postbus 2705
6401 DE HEERLEN

Betaal de rekening aan de zorgverlener voordat je deze bij ons declareert. Wij betalen de vergoeding vervolgens uit aan jou. Wij doen ons best om jouw declaratie binnen 10 werkdagen af te handelen en de vergoeding aan je uit te betalen.

Buitenlandse nota’s declareren

Heb je zorgkosten gemaakt in het buitenland? Dan kun je die declareren via Mijn Aevitae of per post met het declaratieformulier voor het buitenland. De afhandeling van buitenlandse nota’s duurt langer dan die van Nederlandse declaraties.

Let op! Wij kunnen jouw declaratie alleen in behandeling nemen als de nota is opgesteld in het Nederlands, Duits, Engels, Frans of Spaans, of naar het Nederlands is vertaald door een beëdigd vertaler. De vertaalkosten vergoeden wij niet.

Declaratieformulieren

Voor de meeste zorgkosten kun je ons algemene declaratieformulier gebruiken. Voor sommige zorgkosten hebben we aparte formulieren gemaakt, omdat er aanvullende informatie ingevuld moet worden. De betreffende formulieren vind je hieronder:

Bianca
Danny
Lisette
Joëlle

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over jouw zorgverzekering automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort onze eerste nieuwsbrief en informatie over ons aanbod voor 2023. Dit aanbod kun je vanaf 15 november vinden op aanvragen.aevitae.com!