Kunnen we helpen?

Zoek een zorgverlener

Zorgverleners hebben afspraken met zorgverzekeraars. Wij noemen dat 'gecontracteerde zorgverleners'. Er zijn contracten met hen afgesloten waarin bijvoorbeeld afspraken zijn gemaakt over de kwaliteit van de zorg.

In de Zorgzoeker vind je de zorgverleners waarmee wij afspraken hebben gemaakt over de kwaliteit. De zorgzoeker wordt elke werkdag vernieuwd. 

Voldoende zorg in jouw regio

Elk jaar maken verzekeraars samen met zorgaanbieders afspraken over de zorg. Bijvoorbeeld over hoeveel behandelingen een zorgaanbieder dat jaar zal uitvoeren. En tegen welk bedrag. Er is dan maar beperkt toegang. Dit noemen we een omzetplafond. Door dit soort afspraken houden verzekeraars de kosten van zorg in de hand. Dat is belangrijk voor uw premie.

omzetplafonds

Bij de verzekeringen van EUCARE is er geen sprake van omzetplafonds. Met een EUCARE basisverzekering kunt u daarom het hele jaar door terecht voor zorg.

Zorgbemiddeling

Kun je niet op korte termijn terecht en wilt je sneller geholpen worden? Vraag dan zorgbemiddeling aan. Wij bekijken samen met jouw zorgaanbieder of je toch sneller behandeld kunt worden. Als dit niet lukt, dan zoeken we samen met jou naar een passende zorgaanbieder in de buurt.

Bart
Bianca
Patricia
Tom

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.