Kunnen we helpen?

Zoek een zorgverlener

Zorgverleners hebben afspraken met zorgverzekeraars. Wij noemen dat 'gecontracteerde zorgverleners'. Er zijn contracten met hen afgesloten waarin bijvoorbeeld afspraken zijn gemaakt over de kwaliteit van de zorg.

In de zorgzoeker vind je de zorgverleners waarmee wij afspraken hebben gemaakt over de kwaliteit. De zorgzoeker wordt elke werkdag vernieuwd.

Zoek jouw zorgverlener

Voldoende zorg in jouw regio

Elk jaar maken verzekeraars samen met zorgaanbieders afspraken over de zorg. Bijvoorbeeld over hoeveel behandelingen een zorgaanbieder dat jaar zal uitvoeren. En tegen welk bedrag. Er is dan maar beperkt toegang. Dit noemen we een omzetplafond. Door dit soort afspraken houden verzekeraars de kosten van zorg in de hand. Dat is belangrijk voor jouw premie.

Omzetplafond

Bij onze verzekeringen is geen sprake van omzetplafonds. Met onze basisverzekering kun je daarom het hele jaar door terecht voor zorg.

Zorgbemiddeling

Kun je niet op korte termijn terecht en wil je sneller geholpen worden? Vraag dan zorgbemiddeling aan. Wij bekijken samen met jouw zorgaanbieder of je toch sneller behandeld kunt worden. Als dit niet lukt, dan zoeken we samen met jou naar een passende zorgaanbieder in de buurt.

Monique
Danny
Patricia
Joëlle

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over jouw zorgverzekering automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort onze eerste nieuwsbrief en informatie over ons aanbod voor 2023. Dit aanbod kun je vanaf 15 november vinden op aanvragen.aevitae.com!