Kunnen we helpen?

Hulp bij betalen

Kun je een bedrag niet op tijd betalen? Of niet in één keer? Er zijn meerdere mogelijkheden om je te helpen als je de rekeningen even niet kunt betalen. Neem contact met ons op en wij zoeken samen met jou naar een passende oplossing. Wij kunnen je bijvoorbeeld meer tijd geven om te betalen of een betalingsregeling met je afspreken. Als je meer hulp nodig hebt dan kun je terecht bij organisaties die persoonlijke hulp of advies verlenen. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Betalingsregeling

Rekeningen vanaf € 50,- kun je in termijnen betalen. Geen paniek dus als je tijdelijk in de knel komt met het betalen van jouw zorgkosten. Neem contact met ons op om een regeling af te sluiten.

  • Je betaalt in termijnen van minimaal € 25,-
  • Een betalingsregeling heeft minimaal 2 en maximaal 12 termijnen
  • Betaling via iDEAL link

Let op!
De betalingstermijnen zijn bindend. Betaal je een termijn niet op tijd? Dan vervalt de betalingsregeling. Jouw openstaande facturen moet je dan in één keer betalen.

Bijzondere gevallen

  • Ben je aangemeld bij het CAK (omdat je jouw premie minimaal 6 maanden niet hebt betaald)? Neem dan contact op met de Service Desk om een betalingsregeling te treffen.
  • Hebben wij jouw schuld overgedragen aan een incassobureau? Dan kun je geen betalingsregeling meer met Aevitae treffen. Neem in dat geval contact op met het incassobureau.

Betaal op tijd

Wat er gebeurt als je niet betaalt lees je hier.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over jouw zorgverzekering automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort onze eerste nieuwsbrief en informatie over ons aanbod voor 2023. Dit aanbod kun je vanaf 15 november vinden op aanvragen.aevitae.com!