Kunnen we helpen?

Casemanagement (Poortwachter)

Goed casemanagement speelt een belangrijke rol in het voorkomen en verlagen van verzuim. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in lastige verzuimcasuïstiek en kijken graag met je mee. Met de hulp van een goede adviseur:

houd jij zelf de regie op je casemanagement;
bespaar je op verzuimkosten en;
keren mensen sneller terug op de werkvloer.

Hoe een casemanager jouw leven makkelijker maakt.

Als casemanager begeleid je het verzuim- en re-integratieproces van een (langdurig) zieke werknemer. De casemanager krijgt de verantwoordelijkheid over de uitvoering van het plan van aanpak. Het aanwijzen van een casemanager en het opstellen van een plan van aanpak is verplicht volgens de Wet verbetering poortwachter. 

Onze experts hebben veel ervaring in het casemanagement en kijken graag mee met de lopende (of naderende) verzuimdossiers. Wij vervangen geen arbodienst, maar kijken mee over de schouder. Ook met het oog op eventuele vergoedingsmogelijkheden van interventies.

Onze expert aanschouwt de casus van een afstandje. Zij zijn daarom in staat om een objectief advies te geven en te zoeken naar mogelijkheden tot strategische re-integratie waarbij alle beïnvloedingsmogelijkheden worden onderzocht.

Vraag een gratis adviesgesprek aanWat klanten over ons zeggen

De samenwerking met Aevitae Bedrijfszorg is erg fijn, omdat ik merk dat er veel kennis zit.

Wanneer ik vragen of twijfels heb in geval van langdurig verzuim, dan kan ik bij jullie terecht voor een goed advies. Ook in niet veel voorkomende situaties (denk bijvoorbeeld aan een vervroegde IVA uitkering bij een van onze medewerkers) helpen jullie ons op weg en staan jullie klaar voor vragen.

Ons kwartaaloverleg met Aevitae vind ik waardevol en sluit goed aan bij ons verzuimbeleid als bedrijf.

Sandy Bazen, PQ Corporation

Samenwerken met Aevitae Bedrijfszorg?

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden van Aevitae Bedrijfszorg? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag alles over onze werkwijze.

Monique
Raymond
Bianca
Patricia