Kunnen we helpen?

Interventies en cofinanciering

De tijdige inzet van interventies bespoedigt herstel. En kan verzuim voorkomen. Toch blijkt het vrijmaken van een budget voor veel organisaties nog een heikel punt. Gelukkig kun jij veel zorg voor jouw werknemers slim financieren. Het inzetten van interventies is zelfs zo effectief dat wij in sommige gevallen bereid zijn om mee te betalen. Dit heet cofinanciering.Maak gebruik van onze online providerboog vol effectieve interventies.

Onze adviseur Preventie en Verzuim kijkt met je mee op welk moment het wenselijk is een interventie in te zetten. Denk hierbij aan arbeidsdeskundige dienstverlening, een re-integratiebureau of (online) psychologische zorg. Je kunt gebruik maken van onze providerboog. Met providers die ons vertrouwen hebben vanwege hun kwaliteit. In onze providerboog zijn specialistische dienstverleners opgenomen die samen alle denkbare thema’s en interventies vertegenwoordigen die vallen onder een gedegen vitaliteitsbeleid, zowel preventief als curatief. Van bedrijfsfysiotherapie tot online psychologische zorg.

Kenmerkend voor onze aanpak is dat wij de providers uit de providerboog niet ‘dwingend’ opleggen. Het zijn partijen waarmee wij goede ervaringen hebben. Heb jij een goede ervaring met een andere aanbieder? Dan komen onze adviseurs hier graag mee in contact.

Neem een kijkje in onze online providerboog

Extra service: de providerpitch!

Als organisatie kun je tal van interventies inzetten om werknemers fit en veerkrachtig te houden. Of weer aan het werk te krijgen. Maar het vinden van de juiste interventie kan soms best lastig zijn. We horen vaak dat werkgevers door de bomen het bos niet meer zien. Welke provider is het meest geschikt en waar moet je eigenlijk op letten?

Daarom regelen wij graag een provider pitch. Onze experts kennen de markt. Zij gaan op pad om 3 providers te vinden die aansluiten bij een specifieke hulpvraag. Zij zorgen voor de presentatie van de providers en sparren met jou over het maken van de juiste keuze. Zo ben jij verzekerd van de best passende provider met behoud van keuzevrijheid. Bovendien bespaart deze aanpak tijd.

Wil jij een interventie inzetten of gebruik maken van onze providerpitch? Wij helpen je bij je keuze en informeren jou over de verschillende financieringsbronnen. Neem dan contact op met onze bedrijfszorgspecialist via 088 - 35 35 770 of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Vraagbaak voor besteding arbeidsgerelateerd budget?

Heb jij een collectieve zorgverzekering bij Aevitae waarin een arbeidsgerelateerd budget is afgesproken? Dan kun je met de adviseurs van Aevitae Bedrijfszorg sparren over de wijze waarop dit budget zo effectief mogelijk kan worden ingezet. Geen lijst aan voorwaarden, maar met gezond verstand.

Neem vrijblijvend contact op

Patricia
Raymond
Monique
Bianca