Kunnen we helpen?

De inkomensverzekeringen van Aevitae.

Van de ene op de andere dag kan het zomaar gebeuren: een van je werknemers valt voor langere tijd uit door ziekte of een ongeval. Ben jij werkgever? Dan wil je je zaken op orde hebben. Zodat je bedrijf kan blijven doorgaan.

Met de Inkomensverzekeringen van Aevitae bescherm je je organisatie tegen de financiële risico's van ziekte en arbeidsongeschiktheid. En je werknemers worden beschermd tegen een lager inkomen. Dat is een hele geruststelling. Met de offertetool van Aevitae kun je eenvoudig offertes opvragen bij meerdere risicodragers.

Welke inkomensverzekeringen biedt Aevitae aan?

Als een van je werknemers uitvalt zijn er verschillende inkomensverzekeringen die jouw organisatie en jouw werknemers beschermen. Met Inzetbaar combineren wij zorg en inkomen zelfs. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Verzuimverzekeringen

Met onze verzuimverzekering heb jij alles goed geregeld als een van je werknemers uitvalt. Zekerheid en persoonlijke begeleiding gegarandeerd. Want wij staan voor je klaar om je te helpen als het misgaat.

Onze verzuimverzekeringen

WIA- en WGA-verzekeringen

Wil jij jouw werknemers beschermen tegen een lager inkomen? Zodat ze nog steeds kunnen rondkomen, als ze arbeidsongeschikt raken of langdurig ziek zijn. 

Onze WIA- en WGA-verzekeringen

Eigenrisico verzekeringen

Je bent als werkgever automatisch verzekerd bij het UWV voor de Ziektewet en de WGA. Wil jij nog meer invloed uitoefenen op de re-integratie van je werknemers? Dan kun je ervoor kiezen om eigenrisicodrager te worden en de rol van het UWV over te nemen.

Onze eigenrisicodrager verzekeringen

Blijven doorgaan met Inzetbaar

Je wilt je werknemers stimuleren om zelf te werken aan hun gezondheid. Je wilt dat jouw werknemers geen stress ervaren. Je wilt zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan regelwerk. Dan is Inzetbaar voor jou. Een unieke verzekering voor zorg en inkomen.

Alles over Inzetbaar

Collectieve ongevallenverzekering

Goed werkgeverschap is zorgen voor je personeel, ook na een ongeval. Onze collectieve ongevallenverzekering beschermt jouw werknemers en hun nabestaanden, maar ook jou als werkgever.

Onze collectieve ongevallenverzekering

Wat klanten over ons zeggen.

De proactieve houding en het meedenken van Aevitae met ons als MKB-bedrijf waarderen wij zeer. In de complexe maar zeker ook financieel risicovolle wereld van verzuim- en arbeidsongeschiktheid is onze organisatie bij Aevitae in goede handen. De samenwerking met Aevitae heeft ertoe geleid dat risico's met grote financiële gevolgen bij ons zijn uitgesloten.

Marc van Limpt, Treffina

Liever persoonlijk contact?

Zit jij met vragen over onze inkomensverzekeringen? Of wil je een inkomensverzekering combineren met een collectieve zorgverzekering voor jouw werknemers? Wel zo makkelijk, alles onder één dak.

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Razaw
Annemieke
Esther
Kim