Kunnen we helpen?

Jouw collectieve zorgverzekering bij Aevitae

Wil jij je werknemers een collectieve zorgverzekering aanbieden? Een eigen collectiviteit bij Aevitae is veel meer dan een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom een collectief?

Collectief verzekeren is voordelig. Jouw werknemers krijgen korting op hun premie, extra vergoedingen én worden gemotiveerd om aan de slag te gaan met hun vitaliteit. Zij krijgen gratis toegang tot ons vitaliteitsplatform Aevitaal. Dit online platform biedt waardevolle ondersteuning, tips en inspiratie om gezond aan het werk te blijven. Eigen regie nemen is namelijk super effectief!

En investeren in een gezonde leefstijl loont. Jouw werknemers krijgen bij het afsluiten van een aanvullende verzekering een preventiebudget. Dit kunnen zij naar eigen inzicht inzetten voor bijvoorbeeld dieetadvisering, een algemene check-up, slaapcursus of sportmedisch onderzoek.

Bovendien geloven wij dat iedereen recht heeft op goede en tijdige zorg en werken daarom niet met zorgplafonds. Jouw werknemers zullen daarom nooit voor een dichte deur staan bij een ziekenhuis. En moet iemand lang wachten voor een behandeling of opname? Dan kan je werknemer bij ons altijd terecht voor wachtlijstbemiddeling.

Wat zijn de voordelen voor jou als werkgever?

Het is belangrijk dat de zorgverzekering van je werknemers goed geregeld is. Ze moeten natuurlijk goed en tijdig geholpen worden als dat nodig is. Laat jij het kiezen van een zorgverzekering aan je medewerkers over? Of regel jij de beste zorgverzekering voor ze met interessante collectieve voordelen? Ook kleine organisaties kunnen profiteren van een collectief contract! Zo weten je werknemers dat ze gewaardeerd worden en hun gezondheid hoog op jouw agenda staat. En wist je dat het aanbieden van een collectieve zorgverzekering ook veel voordelen heeft voor jou, als werkgever? Bekijk hieronder drie belangrijke redenen om je aan te melden!

Minder verzuim, meer productiviteit

Wij stimuleren je werknemers en geven ze de handvatten om op een laagdrempelige manier met hun eigen vitaliteit aan de slag te gaan! Vitale werknemers zijn productiever en gemotiveerd.

Krijg inzicht in

zorgdata

Met onze tools krijg jij waardevolle inzichten in de zorgdata van jouw organisatie. Ook leer jij hoe je deze inzichten kunt omzetten in actie.

Een zorgverzekering gericht op preventie

Voorkomen is beter dan genezen. In een op maat gemaakt werkgeverspakket kunnen wij samen afspraken maken over preventie en eventuele extra vergoedingen.


Hoe werken wij samen aan de vitaliteit van jouw werknemers?

Een gemiddeld bedrijf heeft 4,5% verzuim. Maar de risicogroep is veel groter. Wij geloven dat je een groot deel van het verzuim voor kunt zijn. Met de juiste aanpak. Wij helpen jou als werkgever om grip te krijgen op vitaliteit en gezondheid. Met een compleet pakket van diensten. Door jouw collectieve zorgverzekering bij ons onder te brengen, mag jij gebruik maken van al deze extra's. Je krijgt hulp bij het voorkomen en verkorten van verzuim, je leert inzicht te krijgen in jouw bedrijfsrisico’s én wij helpen je om jouw mensen te activeren. 

Maak kennis met onze bedrijfszorg.

Nog geen collectief contract?

Nog geen contract, maar wel interesse? Onze accountmanagers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Raymond
Joëlle