Kunnen we helpen?

Fit voor de toekomst

Mensen zijn het sterkste onderdeel van een organisatie en tegelijkertijd het meest kwetsbare. Je wilt hen het liefst tot aan hun pensioen fit en veerkrachtig aan het werk houden. Daarom is investeren in de vitaliteit en inzetbaarheid van jouw mensen belangrijk. Fitte, veerkrachtige werknemers zijn productiever, presteren beter en verzuimen minder.

Toch blijft het duurzaam inzetbaar houden van je werknemers ingewikkeld en brengt het een enorme verantwoordelijkheid met zich mee. Ontdek hoe onze diensten jou daarbij helpen. 

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb jij ondersteuning nodig bij het uitrollen van vitaliteitsprogramma's binnen jouw organisatie? Wij reiken jou de helpende hand. Van het inzichtelijk maken van de gezondheidsrisico's van jouw organisatie tot het daadwerkelijk activeren en inspireren van werknemers. Gezondheidsprogramma's zijn in veel gevallen onderdeel van een duurzaam inzetbaarheidsplan van de werkgever. Wij bieden programma’s op maat. Voor elke situatie en organisatie vinden wij een oplossing. We horen graag wat jouw uitdaging is!

Inzicht in risico's

Samen met ons leer jij inzicht krijgen in de gezondheidsrisico's van jouw organisatie en geven wij je de handvatten waar jij mee aan de slag kunt. Ook als jij wilt sparren over jullie vitaliteitsbeleid of hulp nodig hebt bij het voorlichten van jouw werknemers, staan we je met raad en daad bij. 

Zo krijg jij meer inzicht

Ondersteuning bij gezondheidsprogramma's

Het aantal rokers binnen jouw organisatie verlagen. Of een onderwerp zoals de overgang bespreekbaar maken op de werkvloer. Wat jouw uitdaging ook is, met onze hulp zet jij direct het meest effectieve gezondheidsprogramma in voor jouw werknemers. 

Op zoek naar een gezondheidsprogramma

Gezond aan het werk

Je wilt het liefst dat jouw werknemers zelf de regie nemen over hun gezondheid. Dit is namelijk het meest effectief. En daar zorgen wij voor door te inspireren en activeren met ons vitaliteitsplatform Aevitaal. Vragen over een onderwerp? Persoonlijke assistent Fitz staat klaar om de werknemer op weg te helpen.

Meer over Aevitaal

Vraagbaak voor besteding arbeidsgerelateerd budget?

Heb jij een collectieve zorgverzekering bij Aevitae waarin een arbeidsgerelateerd budget is afgesproken? Dan kun je met de adviseurs van Aevitae Bedrijfszorg sparren over de wijze waarop dit budget zo effectief mogelijk kan worden ingezet. Geen lijst aan voorwaarden, maar met gezond verstand.

Raymond
Patricia
Monique
Bianca