Kunnen we helpen?

Informatie voor zorgverleners

Op deze pagina vind je belangrijke informatie en documenten voor zorgverleners.

Zorginkoop

Caresq verzorgt de zorginkoop voor Aevitae met risicodrager EUCARE (UZOVI 3360). Heb je informatie nodig over zorginkoop of het zorginkoopbeleid? Neem dan een kijkje op de website van Caresq!


Caresq

Bankrekeningnummer doorgeven / wijzigen

Hebben wij jouw bankrekeningnummer nog niet of wil je het bekende bankrekeningnummer wijzigen? Klik dan op onderstaande knop! Vul het formulier in en stuur dit naar het e-mailadres dat genoemd wordt op het formulier. 

Rekeningnummer doorgeven

Machtigingen

Voor een aantal behandelingen is vooraf een machtigingsaanvraag nodig. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over het aanvragen van machtigingen en voor de bijbehorende machtigingsformulieren.


Machtiging aanvragen

Veelgestelde vragen

De meest voorkomende vragen hebben wij voor je op een rijtje gezet. Klik op de button hieronder om het antwoord op jouw vraag te vinden.
Veelgestelde vragen

Service & Contact

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!Service & Contact

Downloads

Hier vind je handige documenten zoals declaratieformulieren of documenten met informatie over niet-gecontracteerde zorg.

Downloads

Danny
Tom
Bianca
Patricia

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over jouw zorgverzekering automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort onze eerste nieuwsbrief en informatie over ons aanbod voor 2023. Dit aanbod kun je vanaf 15 november vinden op aanvragen.aevitae.com!