Kunnen we helpen?

Jij kiest toch ook voor gemak?

Zou het niet gemakkelijker zijn als je onze correspondentie digitaal ontvangt? Digitale communicatie is praktisch en milieuvriendelijk. Bovendien hoef je geen omslachtige papieren zorgadministratie bij te houden. Al jouw documenten staan online verzameld in de berichtenbox in Mijn Aevitae, welke 24/7 bereikbaar is. Dat is wel zo gemakkelijk én veilig!

Staat er een nieuw bericht voor je klaar? Dan ontvang je hier per e-mail een melding van.

Makkelijk en veilig inloggen

Met iDIN log je in bij Mijn Aevitae met de vertrouwde inloggegevens van jouw bank. Zo hoef jij veel minder gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden. iDIN is ontwikkeld door de banken voor consumenten. Meer lezen over inloggen met iDIN? Klik dan hier.

Nog geen Mijn Aevitae account?

Maak deze snel aan en ervaar het gemak.

Mijn Aevitae

De voordelen van digitale correspondentie

Geen papieren zorgadministratie
Altijd en overal toegang tot jouw berichten
Declaraties digitaal indienen in Mijn Aevitae
Al jouw correspondentie online verzameld in een berichtenbox
Praktisch en beter voor het milieu
Zodra er een nieuw bericht klaarstaat, ontvang je per e-mail een notificatie

Wil jij je aan- of afmelden voor digitale correspondentie? Laat het ons weten.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inloggen in Mijn Aevitae?

Je kunt op twee manieren inloggen in Mijn Aevitae: met iDIN óf met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

  • iDIN: activeer je account en log direct in. Meer informatie over het activeren of inloggen met iDIN? Klik dan hier of kijk op www.idin.nl.

  • Gebruikersnaam en wachtwoord: activeer je account met jouw gebruikersnaam, overeenkomstnummer en geboortedatum. Je ontvangt deze gegevens kort na je polis via de post. Heb je de brief niet meer? Vraag dan je gebruikersnaam op via het inlogscherm van Mijn Aevitae. Meer informatie over het inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord? Bekijk dan deze handleiding (English version: user manual) of de veelgestelde vragen op het inlogscherm van Mijn Aevitae.
Wat is iDIN?

iDIN is ontwikkeld door de banken voor consumenten. Je kunt met iDIN veilig en op dezelfde manier inloggen, je identificeren en/of jouw leeftijd bevestigen bij overheidsinstanties, verzekeringsmaatschappijen en webwinkels. Met iDIN log je in bij Mijn Aevitae met de vertrouwde inloggegevens van jouw bank. Zo hoef je minder gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden. Meer over het inloggen met iDIN lees je hier en op de website van iDIN.

Hoe werkt de berichtenbox?

Al jouw documenten staan online verzameld in de berichtenbox in Mijn Aevitae, welke 24/7 bereikbaar is. Ook jouw oude berichten hebben wij hier voor je klaargezet.

Als je nu nog papieren post ontvangt, zetten wij jouw oude en nieuwe correspondentie ook digitaal voor je klaar in de berichtenbox. Zo staan al jouw berichten overzichtelijk op één plaats verzameld. Stap je over van papieren post naar digitale correspondentie? Dan heb je ook alle historie, die je voorheen per post ontving, in jouw digitale berichtenbox. Wel zo handig!

Staat er een nieuw bericht voor je klaar? Dan ontvang je per e-mail een notificatie.

Waarom ontvang ik mijn notificatie per post?

Mogelijk staat jouw polis ingesteld op papieren correspondentie. Ook wanneer wij geen óf een foutief e-mailadres van je hebben geregistreerd, ontvang je van ons een papieren notificatie. Na het ontvangen van deze notificatie kun je inloggen in Mijn Aevitae en jouw e-mailadres verifiëren, aanpassen of toevoegen. Hierna kun je het bericht dat wij voor je hebben klaargezet lezen in jouw berichtenbox.

Wil je zo vriendelijk zijn om jouw e-mailadres zo snel mogelijk na het ontvangen van deze notificatie te updaten? Zo voorkom je dat je correspondentie misloopt.

Als je polis ingesteld staat op papieren correspondentie en je ontvangt liever digitale correspondentie, horen wij dit graag van je via ons contactformulier!

Ik heb per e-mail een notificatie ontvangen, wat nu?

Je ontvangt van ons een notificatie zodra er een of meerdere berichten voor je klaarstaan in Mijn Aevitae. Om deze berichten te lezen ga je naar Mijn Aevitae en log je in met iDIN of jouw gebruikersnaam en wachtwoord. De correspondentie die wij voor je hebben klaargezet vind je terug in jouw berichtenbox in Mijn Aevitae.

Wij helpen je graag verder

Heb je vragen? Veel antwoorden vind je bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Alexandra
Rob
Tim
Irene

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over jouw zorgverzekering automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort onze eerste nieuwsbrief en informatie over ons aanbod voor 2023. Dit aanbod kun je vanaf 15 november vinden op aanvragen.aevitae.com!