Kunnen we helpen?

Betalen

We hebben de belangrijkste informatie rondom betalen voor je op een rij gezet. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Betalings- mogelijkheden

Wordt de premie niet automatisch ingehouden op jouw salaris? Kies dan op welke manier jij je premie wilt betalen. Ook het eigen risico of een eigen bijdrage betaal je op een van deze manieren.

Lees verder

Hulp nodig bij betalen?

Kun je een bedrag niet op tijd betalen? Of niet in één keer? Er zijn meerdere mogelijkheden om jou te helpen als je de rekeningen even niet kunt betalen. Samen vinden wij een passende oplossing.

Lees verder

Gespreid betalen eigen risico

Heb je onverwachts een hoge eigen risico factuur ontvangen? Dan kun je een betalingsregeling treffen. Je kunt er ook voor kiezen om een grensbedrag in te stellen voor toekomstige facturen.

Lees verder

Zorgtoeslag & aftrek zorgkosten

Als je 18 jaar of ouder bent, kom je mogelijk in aanmerking voor zorgtoeslag: een bijdrage in de kosten van jouw zorgverzekering. De belastingdienst verstrekt de zorgtoeslag en bepaalt op basis van jouw inkomen of je in aanmerking komt.

Zorgtoeslag berekenen of aanvragen?
Je vraagt zorgtoeslag bij de belastingdienst aan, samen met je (eventuele) partner. Jouw aanvraag moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Op www.toeslagen.nl kun je berekenen of je zorgtoeslag kunt krijgen (en zo ja, hoeveel) en kun je direct zorgtoeslag aanvragen. Je kunt ook gratis met de Belastingdienst bellen op 0800-0543.

Aftrek zorgkosten
Sommige zorgkosten kun je aftrekken van jouw inkomen bij je belastingaangifte. Dat is voordelig, want over dat deel hoef je geen belasting te betalen. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over jouw zorgverzekering automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort onze eerste nieuwsbrief en informatie over ons aanbod voor 2023. Dit aanbod kun je vanaf 15 november vinden op aanvragen.aevitae.com!