Kunnen we helpen?

Over Aevitae

Bij Aevitae geloven we dat verzekeren om mensen gaat. Daarom hebben wij écht aandacht voor jou en reiken wij je een helpende hand. Dat klinkt heel vanzelfsprekend, maar als kleinere verzekeraar kunnen we het echt waarmaken om flexibel en persoonlijk te zijn. Daardoor kunnen we ook een collectieve zorgverzekering bieden die het beste bij je past, met korting en leuke extra's voor jou en je gezinsleden. Zo profiteer je van meer voordelen en betaal je minder voor zaken waar je waarschijnlijk toch geen gebruik van gaat maken.

Maar we kijken ook hoe jij fit en veerkrachtig aan het werk blijft. Door gebruik te maken van inzichten uit de praktijk kunnen we diverse extra’s bieden, zoals ons vitaliteitsplatform, ruime vergoedingen in het aanvullend pakket en waardevolle workshops en webinars.

Bij Aevitae geloven we dat we écht kunnen helpen bij de zaken waar je ’s nachts wakker van ligt, door een stap extra te zetten. Wij hebben aandacht voor je. Daarmee maken wij het verschil. 

Over fitte en gezonde extra’s

Een goede zorgverzekering afsluiten speelt een grote rol in je gezondheid. Wanneer jij zorg nodig hebt, staan wij voor je klaar! Maar we hopen vooral ook dat we je kunnen ondersteunen in het fit en veerkrachtig zijn en blijven. Zodat jij lekker in je vel zit. Als klant van Aevitae profiteer je van:

  • Veel voordelen op producten en diensten die bijdragen aan jouw welzijn
  • Gratis toegang tot ons vitaliteitsportaal met tips & tricks: Aevitaal
  • Leuke preventietools voor meer ontspanning en minder stress

Over betaalbare zorg

Bij Aevitae staan we voor meer zorg en minder zorgen. Goede zorginkoop is een belangrijk onderdeel om de premie betaalbaar te houden. Hierdoor kunnen we kwaliteit bieden en de verwachte zorgkosten goed inschatten. Want de zorgkosten blijven stijgen. Met onze ruime ervaring weten wij hoe we onze verzekerden toegang blijven geven tot goede en tijdige zorg.

Over meedenken op financieel gebied

Heb je een onverwacht hoge rekening ontvangen of komt betalen nu even niet uit? Daar komen we samen uit! Het is belangrijk om extra kosten te voorkomen. Wij kijken daarom graag met je mee naar een gepaste oplossing. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden tot uitstel van betalen of het afspreken van een betalingsregeling. Zijn jouw financiële problemen groter en is uitstel van betaling of een betalingsregeling niet de juiste oplossing? Wij gaan graag het gesprek aan met jouw schuldhulpverlener om zo bij te dragen aan een schuldenvrije toekomst.

Over diversiteit en inclusiviteit

Bij Aevitae heten we iedereen van harte welkom. Zonder hierbij te kijken naar iemands afkomst, cultuur, leeftijd, geslacht of gezondheid. Dit geldt zowel voor het accepteren van onze klanten als voor het solliciteren bij onze organisatie. Wij vinden het belangrijk om respect voor elkaar te hebben en gelijkwaardig met elkaar om te gaan.

Wil je meer weten over werken bij Aevitae?

Klik hier

 

Over maatschappelijke betrokkenheid

Naast oog voor het klimaat en verduurzamen voelen wij ons ook betrokken bij de mensen om ons heen. Elk jaar met kerst houden wij een actie voor een goed doel die wij een warm hart toedragen. Afgelopen december hebben wij ons ingezet voor Stichting Leergeld Parkstad. Onze medewerkers, zakelijke relaties en ook onze klanten hebben hier allemaal een steentje aan bijgedragen. Met dank aan deze donaties kunnen kinderen meedoen aan activiteiten op school en een fijne hobby hebben in hun vrije tijd. Zo hebben ze plezier, ontdekken ze talenten en bouwen ze zelfvertrouwen op. Want daar heeft elk kind recht op.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over jouw zorgverzekering automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort onze eerste nieuwsbrief en informatie over ons aanbod voor 2023. Dit aanbod kun je vanaf 15 november vinden op aanvragen.aevitae.com!