Kunnen we helpen?

Pensioen 1-2-3: informatie over je pensioen

Het pensioen 1-2-3 geeft jou informatie over de belangrijkste onderdelen van jouw pensioenregeling. Hierin lees je wat je wel en niet krijgt in de pensioenregeling. Dat is belangrijk om te weten. In pensioen 1-2-3 staan geen bedragen of persoonlijke informatie. Die vind je op jouw jaarlijkse Uniform Pensioenoverzicht.

Het heet pensioen 1-2-3 omdat de informatie in drie lagen is opgedeeld. Je bepaalt zelf of je de informatie alleen op hoofdlijnen of juist meer in detail wilt weten.

Wat vind je in jouw pensioen 1-2-3?

Uw pensioen 1-2-3 geeft bijvoorbeeld antwoord op:

  • Wat biedt mijn pensioenregeling wel en wat juist niet?
  • Hoe bouw ik pensioen op en welke keuzes heb ik?
  • Hoe zeker is mijn pensioen?
  • Wanneer moet ik iets doen?

Wat vindt u in welke laag?

Laag 1

In laag 1 lees je kort en bondig de belangrijkste informatie over jouw pensioenregeling. Laag 1 ontvang je van ons op papier, 3 maanden na de start van jouw deelname aan de regeling.

Laag 2

Wil je meer weten, dan lees je laag 2. Daarin staat meer uitleg over alle onderwerpen die in laag 1 aan bod komen. Ook deze informatie ontvang je van ons op papier. Laag 1 en 2 ontvang je samen.

Laag 3

In laag 3 vind je documenten zoals een voorbeeld van het pensioenreglement. De documenten uit laag 3 bieden wij digitaal aan. Klik hier voor laag 3.

Heb jij nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 088 – 35 35 791 of mailen via inkomensverzekeringen@aevitae.com. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur.