Kunnen we helpen?

Onze eigenrisicodrager verzekeringen

Je bent als werkgever automatisch verzekerd bij het UWV voor de Ziektewet en de WGA. Wil jij zelf invloed uitoefenen op de re-integratie van je werknemers? Dan kun je ervoor kiezen om eigenrisicodrager te worden. De rol van het UWV neem je hiermee voor een groot gedeelte over. Ben jij eigenrisicodrager voor de Ziektewet of de WGA of wil je dit worden? Bekijk dan hier welke verzekering het beste bij jouw organisatie past.

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Wat is eigenrisicodragerschap?

Je kunt als werkgever eigenrisicodrager worden voor de WGA of de Ziektewet. Je betaalt dan minder premie voor de werknemersverzekeringen, omdat je de rol van het UWV voor een groot gedeelte overneemt. Wordt je werknemer ziek of raakt hij arbeidsongeschikt? Dan betaal je zelf de uitkering, en niet het UWV. Deze kosten kun je bij ons verzekeren met één van onze eigenrisico verzekeringen. Bekijk welke verzekering het beste bij jouw organisatie past.

WGA eigenrisicodrager verzekering

Ben jij eigenrisicodrager voor de WGA of wil je dit worden? Dan krijg je als je werknemer langer dan 2 jaar ziek is, mogelijk te maken met de WGA. Met deze verzekering verzeker je niet alleen deze uitkering, ook krijg jij van ons de beste verzuimbegeleiding.

Meer informatie

Ziektewet eigenrisicodrager verzekering

Ben jij eigenrisicodrager voor de Ziektewet of wil je dit worden? Dan betaal jij als werkgever de Ziektewetuitkering voor je zieke (ex-)werknemers. Deze kosten verzeker je met onze Ziektewet eigenrisico verzekering.

 

Meer informatie

Eigenrisicodrager Ziektewet of WGA verzekering iets voor jou?

Weet je niet zeker of je deze verzekering wel nodig hebt? Of heb je vragen over de verzekering? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

 

Iris
Raymond
Joëlle