Kunnen we helpen?

Klachten

Wij proberen jou, als klant van Aevitae, met alles zo goed mogelijk van dienst te zijn. Klantgerichtheid is voor ons dan ook vanzelfsprekend! Waar je dat aan merkt? Aan onze klantgerichte serviceverlening bijvoorbeeld. Jouw mening is daarbij van groot belang.

Dus ben je niet tevreden over een beslissing die wij hebben genomen, over onze service of de service van een van jouw zorgverleners? Dan horen wij dat graag van je!

Jouw klacht melden

Vaak is één telefoontje met onze Service Desk genoeg om jouw probleem op te lossen. Maar er zijn ook klachten waarbij meer onderzoek nodig is. In die gevallen kun je terecht bij de afdeling Klachtenmanagement. Bij ontvangst van een klacht sturen wij binnen 2 werkdagen een ontvangstbevestiging. Wij reageren binnen 10 werkdagen na ontvangst inhoudelijk op jouw klacht.

Schriftelijk

Hiervoor kun je een brief met postzegel sturen naar:

Aevitae
Afdeling Klachtenmanagement
Postbus 2705
6401 DE HEERLEN

Wilt u meer weten over hoe wij met klachten omgaan?

Heb je een klacht over Aevitae?

Als je het niet eens bent met een beslissing die Aevitae heeft genomen of je bent ontevreden over onze dienstverlening, dan kunt je jouw klacht kosteloos voorleggen aan de afdeling Klachtenmanagement.

Je kunt jouw klacht per brief, e-mail, telefoon of via ons contactformulier voorleggen.

Voldoet de herbeoordeling niet aan je verwachtingen? Kom je er samen met ons niet uit? Dan kunt je jouw klacht laten toetsen door de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ).

Wil je meer informatie over de klachtenbehandeling? Download dan hier onze brochure.

Niet tevreden over je zorgverlener of zorginstelling?

Je bent ontevreden over een behandeling of de service van bijvoorbeeld jouw fysiotherapeut, huisarts, ziekenhuis of verpleeghuis? Dan is het goed om eerst met de zorgverlener of hulpverlenende instantie zelf over jouw klacht te praten. Mogelijk kun je samen tot een oplossing komen.

Kom je er samen met de zorgverlener of zorginstelling niet uit? Dan horen wij dit graag van je. Je kunt jouw klacht over een zorgverlenende instantie per brief, e-mail, telefoon of via ons contactformulier kenbaar maken bij de afdeling Klachtenmanagement.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over jouw zorgverzekering automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort onze eerste nieuwsbrief en informatie over ons aanbod voor 2023. Dit aanbod kun je vanaf 15 november vinden op aanvragen.aevitae.com!