Kunnen we helpen?

Vergoeding overgangsconsulent

Een overgangsconsulent geeft voorlichting en advies aan vrouwen in de overgang die problemen ervaren met bijvoorbeeld de menstruatie of hormonen.

Vergoeding aanvullende verzekering

In de basisverzekering is geen vergoeding voor de overgangsconsulent opgenomen. Alleen vanuit de aanvullende verzekering kunnen deze zorgkosten worden vergoed. 

Per aanvullende verzekering kan deze vergoeding verschillen. Omdat wij een groot aantal aanvullende verzekeringen aanbieden, vind je de vergoeding die voor jou geldt in Mijn Aevitae terug.

Log in met jouw persoonlijke account, klik bovenin de balk op 'Mijn berichten' en kies vervolgens voor 'Vergoedingsdocumenten'.

Verwijzing

Je hebt geen verwijzing nodig om aanspraak te maken op deze vergoeding. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de zorgverlener.

Eigen risico / eigen bijdrage

Voor de vergoeding vanuit de aanvullende verzekering geldt geen eigen risico of eigen bijdrage.

Wie mag de zorg verlenen?

De consulten worden gegeven door een consulent, die is geregistreerd en aangesloten bij de BV Care for Women of aangesloten bij een andere door ons erkende beroepsgroep, of een instelling die is gespecialiseerd in overgangsconsulten.

Navigatie

Tips, inspiratie en exclusieve klantvoordelen

Wil jij niets missen? Laat dan je e-mailadres achter en ontvang maandelijks tips, inspiratie en exclusieve klantvoordelen in je mailbox.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort de eerste maandelijkse tips & inspiratie in je mailbox. Voorkom dat onze nieuwsbrief in je spam terechtkomt, voeg mailing@aevitae.com dan toe aan je contacten.