Kunnen we helpen?
07 maart 2023

Leverancier van voetzorg Penders/OIM Voetzorg failliet

Leverancier van orthopedische schoenen Penders/OIM Voetzorg (onderdeel van Feeture Voetzorg) is onlangs in staat van faillissement verklaard. Als zorgverzekeraar waren wij op de hoogte van de situatie. Samen met de andere zorgverzekeraars hebben we geprobeerd om met het bedrijf tot goede afspraken over financiële ondersteuning te komen. Dit is helaas niet gelukt.

De bewindvoerder onderzoekt op dit moment wat de mogelijkheden zijn om de zorg voort te zetten. Wij verwachten hier op korte termijn meer duidelijkheid over.

Ben je een klant van Penders/OIM voetzorg? Dan zijn er een aantal mogelijkheden.

  1. Krijg je voor het eerst orthopedische schoenen en heb je nog geen leverancier?
    Via onze Zorgzoeker kun je een (andere) leverancier zoeken. Natuurlijk kun je hiervoor ook contact opnemen met de afdeling zorgbemiddeling. Aanmelden voor zorgbemiddeling kan via onze website (https://aevitae.com/wachtlijstbemiddeling) óf telefonisch bij onze Service Desk via telefoonnummer 088 - 35 35 763.
  1. Zijn jouw schoenen in bestelling bij Penders/OIM Voetzorg of heb je schoenen die door deze leverancier aangepast zouden worden?
    Dan ontvang je binnenkort informatie van Penders/OIM Voetzorg.
  1. Zijn er geen aanpassingen nodig aan jouw schoenen?
    Als er geen aanpassingen aan jouw schoenen nodig zijn of er ook geen nieuw paar schoenen nodig zijn, dan hoef je niks te doen.

Natuurlijk houden wij je via onze website op de hoogte van de ontwikkelingen.

Tips, inspiratie en exclusieve klantvoordelen

Wil jij niets missen? Laat dan je e-mailadres achter en ontvang maandelijks tips, inspiratie en exclusieve klantvoordelen in je mailbox.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort de eerste maandelijkse tips & inspiratie in je mailbox.